Що важливо знати про мусові десерти

Оригінальні новинки і трендові напрямки з'являються не тільки в фешн індустрії, а й в кондитерському мистецтві.  На піку популярності неймовірно вишукані десерти, які зробили революцію в світі солодощів.  Захоплені епітети і численні овації звучать в честь муссового торта.

Що це таке?

Муссовий торт - це повітряний європейський десерт, в якому поєднуються різні текстури і смаки.  Відмінна риса - особлива структура, яка завжди складається з:

основи;мусу;начинки;покриття.Щоб додати яскравість і багатогранність, розставляють акценти хрустким шаром.

Саме таку авторську випічку, дотримуючись рецептуру, створюють майстри кондитерської Manzhosova Patisserie.

Що лежить в основі муссового торта

Нижнім шаром, на якому височить кондитерський шедевр, часто виступає бісквіт.  У підставі також використовують рубане пісочне тісто - шаблі.  Популярні екзотичні бісквіти: тягучий шоколадний Брауні або ніжний ягідний Еммануель, дакуаз на горіховою або мигдальної борошні.

Різновиди мусу

Різноманіття рецептів приготування мусу захоплює витончених гурманів.  Французький mousse перекладається як "піна".  Це тане в роті, але разом з тим, щільний крем.  Класичні види мусу роблять на білому, чорному або молочному шоколаді.  Відтіняє присмак фруктове або ягідне пюре, цитрусовий сік і прянощі.  Також готують на базі італійської меренги і вершкового крем-сиру.

Вибираємо начинку

Ось вже де розіграється фантазія шеф-кондитера.  Зупинимося на 3-х найпоширеніших начинках: компоті, кулі, конфі і креми.  Конфі тюр (Варення) - це пружне ягідно-фруктове желе, яке відрізняються по густоті.  Так, конфітюр - більш однорідний, без шматочків.  Компоті роблять з невеликих часточок ягід і фруктів.  А саме м'яке, схоже на суфле - кулі.  Креми більш кремообразная структура, чого домагаються за допомогою додавання якісного вершкового масла.

Додаємо хрусткі шари

Якщо хочеться підкреслити ніжність муссово-желейного пишноти, розбавимо пікантними нотками.  Допоможе прошарок, яка м'яко похрустивает: крамбл, вафельна крихта або праліне.

Завершальний штрих - покриття муссового торта

Кондитери в Manzhosova Patisserie прикрашати десерти мастикою.  Та й не витримує невагомий муссовий торт важкого декору.  Для покриття використовують дзеркальну глазур або оксамитовий велюр.  Покриваючи глазур'ю або велюром торти, ви платите тільки за смак і вага торта.

Для якої події підійде муссовий торт

Муссовий торт на замовлення - прекрасний подарунок на день народження або річницю, а також кращий варіант для дитячого свята або корпоративу компанії.  Приготували муссовое частування на весілля - гості точно попросять добавку.

Легкий десерт ідеально поєднується з літньою спекою і несе прохолоду і легкість смаку.  Прекрасний взимку в якості родзинки святкового столу.  Не пропустіть можливість купити торт до Нового року або Різдва.

Де замовити муссовий торт

У кожного кондитера свої секрети, тому і випічка відрізняється.  В кондитерській Manzhosova Patisserie використовуємо тільки натуральні інгредієнти, що дуже добре відчувається в смаку десертів.

Якщо сумніваєтеся або думаєте, що муссовие торти точно не ваше, рекомендуємо купити на пробу асорті муссових тістечок або набір четвертинок, які складаються з чотирьох різних смаків торта.

Особливості доставки і зберігання

Купити в Києві торт на замовлення в Manzhosova Patisserie - значить не турбуватися про доставку.  Наші торти проходять правильну шокову заморозку і не пливуть при доставці і правильному зберіганні.  Ми оперативно відправляємо десерти прямо до Вашого торжества.

Зберігайте солодке частування в холодильнику і подавайте до столу, коли гості готові перейти до десерту.  Без холоду мус тримає форму до 40 хвилин.

Оформити замовлення на авторський муссовий торт або тістечка можна на нашому сайті.

Чекаємо Ваших замовлень



Manzhosova patisserie
Про автора

Manzhosova patisserie

Часто у вас могут возникать вопросы об ингредиентах, каких-то техниках приготовления или, возможно, вы находитесь в поиске базовых рецептов теста, кремов и соусов. Для того, чтобы упростить процесс обучения, у меня в блоге есть раздел «Основы«, в котором есть очень много полезной информации. Рекомендую ознакомиться с ним, прежде чем задавать вопросы в комментариях к рецепту, велика вероятность, что вы найдёте ответы на свои вопросы самостоятельно.


Коментарі

Ваш коментар:


Погано           Добре
Примітка: HTML не підтримується!
Captcha